Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0725 220 940
Programare
Articole   -   Profilaxie

3 proceduri dentare care îți vor îmbunătăți substanțial zâmbetul

În atricolul de față vorbim pe scurt despre trei servicii: albirea dentară, implantul dentar și proteza dentară.

 

Albirea dinților

Cui nu i-ar place un zambet strălucitor? La ora actuală există o serie de metode prin care dinții pot fi mai albi:  inclusiv pastă de dinți și apă de gură, geluri de albire a dinților, benzi pentru albirea dinților și agenți de albire aplicați de către un dentist.

 

Albire dinților nu este posibilă pentru toate persoanele. Există persoane care au dinți ce nu răspund la soluțiile de albire a dinților. Albirea profesională a dinților este ideală pentru persoanele care au dinți sănătoși și gingii neafectate.

 

Cei cu dinții galbeni– spre deosebire de cei care au dinții gri – răspund cel mai bine la albire. Cu toate acestea, înaintea oricărui procedeu de albire a dinților, medicul stomatolog trebuie consultat.

 

Doar în acest mod, o persoană poate avea garanția că a ales tratamentul potrivit de albire a dinților.

 

albire dentara bucuresti, implant dentar bucuresti, clinica drm bucuresti

 

Implanturile dentare

Milioane de oameni suferă de pierderea dinților, mai ales din cauza cariilor dentare, boli ale gingiilor etc.. Implanturile dentare permit  înlocuirea rădăcinii dintelui cu materiale care sunt realizate din titan.

 

Acestea asigură o bază solidă pentru atașarea dinților artificiali permanenți sau detașabili.

 

Proteza dentară

O proteză este un înlocuitor detașabil pentru dinții lipsă și țesutul din jurul acestora. Există două tipuri de proteze dentare – complete și parțiale.

 

Protezele complete sunt utilizate atunci când lipsesc toți dinții, în timp ce proteze parțiale sunt folosite atunci când o parte dintre dinții naturali rămân.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.