Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0725 220 940
Programare

Un motiv pentru a zâmbi din nou: procedura all-on-four

Pot patru implanturi să înlocuiască toți dinții de pe partea superioară sau inferioară a gurii? Datorită progreselor înregistrate în tehnologia implantului dentar, răspunsul este un „da” convingător.

 

Crezi sau nu, pierderea dinților este extrem de frecventă în rândul adulților, mai ales pe măsură ce înaintăm în vârstă. De fapt, mai mult 75% de persoane din populația României își pierd toți dinții superiori și / sau inferiori. Mulți dintre aceștia optează pentru ceea ce se numește restaurare cu ajutorul tehnicii dentare „all-on-four”, în detrimentul protezelor care prezintă un mare discomfort.

 

 

All-on four: o arcadă plină de dinți

Pentru a înțelege pe deplin această tehnică revoluționară pentru înlocuirea dinților, trebuie să înțelegi mai întâi ce este un implant dentar. Un implant este un șurub mic de titan care se potrivește în interiorul maxilarului și înlocuiește rădăcina unui dinte lipsă. Este necesară o intervenție chirurgicală minoră pentru introducerea implanturilor. Odată ce implantul este inserat îi este atașată o coroană cu dinți care par foarte naturali și sunt extrem de confortabili pentru cel care i-a primit.

 

Ceea ce este foarte interesant este că nu este nevoie de un implant dentar pentru fiecare dintre lipsă. Este nevoie doar de patru implanturi, care să fie poziționate precis pe maxilarul superior și patru pe cel inferior pentru a-ți restabili zâmbetul complet. Aceasta este frumusețea tehnicii „all-on-four”. Și pentru că implantul este fabricat din titan, are capacitatea de a adera la osul maxilarului și de a funcționa ca parte a acestuia. Deci, în cele din urmă, implantul dentar devine parte a maxilarului și servește ca o fundație puternică, de lungă durată pentru noii tăi dinți.

 

Pe lângă asigurarea fixării permanente a implanturilor, această fuziune osoasă are un alt avantaj important: împiedică pierderea ulterioară a masei osoase din maxilar. Acest lucru ajută la menținerea unei structuri facială mai tinere – și o mai bună sănătate orală.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.