Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0725 220 940
Programare

Implantul dentar – cea mai bună soluție pentru restaurarea dinților lipsă

Nu am mai scris de multă vreme pe blog. Mi-am făcut timp în această  seară. Așadar, astăzi voi vorbi despre implantul dentar și motivele pentru care trebuie să îl alegem.

 

Probabil, vă este cunoscut faptul că m-am alăturat Clinicilor Dr. Melnic din București. Acesta fiind motivul pentru care nu am mai scris în ultima perioadă. Mă bucur că mi s-a oferit această oportunitate. În acest mod sunt mai aproape de voi, cei din București.

 

 

Implantul dentar te ajută să vorbești cu ușurință

Dacă optăm pentru protezele dentare, acestea sunt extrem de incomode. Mai grav, este că ne va fi foarte greu să pronunțăm anumite cuvinte. Nu același lucru se va întâmpla în cazul implanturilor dentare. În cazul implantului dentar, dintele va funcționa la fel ca dintele natural.

 

Implantul dentar îți permite să consumi alimentele preferate

Un motiv pentru care trebuie să optezi pentru implantul dentar este acela că poți consuma alimentele preferate, fără ezitare. Poți mesteca în mod natural, poți consuma aproape tot ceea ce îți dorești. Dacă alegi proteza dentară, acestea se pot simți inconfortabil. Cu proteza dentară nu poți experimenta din plin gustul alimentelor pe care le mănânci.

Poți avea o dantură curată, fără carii


Dacă ai spații goale între dinți, atunci cariile își pot face apariția cu ușurință, deoarece în timpul periajului, nu poți ajunge cu periuța peste tot. Implantul dentar te va scăpa de astfel de situații nedorite.

 

Implanturile dentare protejează dinții în stare bună

Plasarea unei punți pe suport de dinte necesită șlefuirea dinților sănătoși care sunt vătămați pentru a fi suport pentru dinții lipsă. Implanturile dentare sunt amplasate în osul maxilar, în locul în care a fost rădăcina dintelui lipsă.

 

Acestea nu afectează dantura sănătoasă. De asemenea, ele ajută la salvarea dinților sănătoși adiacenți, deoarece în acest mod, aceștia nu se vor deplasa în spațiul gol lăsat o perioadă mai lungă de timp.

 

Implanturile dentare sunt mai predictibile decât alte soluții de restaurare a dinților

Implanturile dentare s-au dovedit a fi de succes pe termen lung. Din acest motiv, implanturile dentare, de multe ori, sunt considerate „mai predictibile” decât alte tratamente pentru repararea sau înlocuirea dinților lipsă, inclusiv a lucrărilor  de tip punte și a protezelor.

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.