Acest site folosește cookies. Continuarea navigării implică acceptarea lor. Mai multe informatii aici
OK
0725 220 940
Programare

Abonamentul stomatologic DRM

200 lei/lună, 6 lei/zi – doar atât ai nevoie pentru o dantură ASIGURATĂ!


Această inovație, a introducerii abonamentului unic de asigurare stomatologică, a reușit în timp record să ajute mii de români. Le-a adus zâmbetul la propriu și la figurat.

Știm că pare incredibil ceea ce ai citit mai sus, dar acesta este adevărul. Și, ca să facem claritate, hai să îți explicăm ce înseamnă acest abonament și cum poți obține unul, în cele ce urmează.


Ce presupune un abonament stomatologic?


În primul rând, abonamentul stomatologic DRM are menirea de a simplifica accesul românilor la serviciile medicale de top. Acest scop vine din misiunea clinicii noastre, pe care ne-am asumat-o odată ce am început această meserie: stomatologia poate fi ieftină, dacă vrei să o faci în interesul pacienților.


Pentru a înțelege mai bine cum funcționează acest abonament, trebuie să știi că el se împarte în două categorii:

1. Tratamentele pe dinții naturali, indiferent de numărul de intervenții – servicii care sunt incluse 100%

2. Implanturile dentare și lucrările protetice (și derivate ale acestora) – servicii care sunt incluse 70%

 

Când știi că ai nevoie de un abonament stomatologic?


Dacă ai avut vreodată dureri de dinți, cred că înțelegi că nu este cazul să aștepți până ai o problemă gravă ca să te adresezi la medicul dentist. Da, suntem de acord că cei mai mulți își vor lua acest abonament stomatologic când vor avea nevoie de lucrări protetice și implanturi dentare și este logic să beneficiezi de această posibilitate în acest moment, îndeosebi, din cauza costurilor enorme pe care le poți avea în această situație. Însă, abonamentul stomatologic este creat și în scop preventiv, să te motiveze să ai grijă de zâmbetul și sănătatea ta.

Acum, hai să vedem și care este metoda de a te abona.


IMPORTANT

Dacă ești angajat în România, poți cere angajatorului abonament dentar!

 


Cum îți faci un abonament stomatologic la clinica DRM?

 

Sunt trei pași simpli pe care trebuie să îi urmezi:

 

1. Sună la clinica DRM, 0725 220 940. Îți va răspunde una din colegele noastre, care te va ghida și îți va explica exact cum să intri în posesia abonamentului.

2. Plata
Există două modalități de achitare. Fie achiți suma totală pentru un an, la noi în clinică, fie cu ajutorul unui partener financiar acreditat (și aici colega noastră îți va explica cum să faci acest lucru).
În acest timp, vei avea nevoie de buletin, pentru a putea completa formularul online cu datele tale, vei primi contractul și imediat după ce îl semnezi și faci achitarea – ești abonat la serviciile stomatologice DRM.

Sau, poți veni direct la clinica DRM, dar nu uita să ai buletinul cu tine, precum și suma achitării.

3. Odată ce ai semnat contractul și ai efectuat contractul, vei fi programat pentru prima vizită la noi, cea în care vei efectua toate analizele necesare pentru a putea efectua tratamentele și intervențiile stomatologice necesare.

 

Apasă aici pentru a verifica informația completă pe site-ul clinicii DRM.


Procesul este simplu. Rămâne să faci primul pas către o dantură sănătoasă și frumoasă!

Lasă-ne un comentariu

Nu exista comentarii.